Get the Flash Player to see the slideshow.

Je kunt het toch niet ..(2010)

Na het succes van “Musical in the mix” met hoogtepunten uit De Jantjes, My Fair Lady en Les Misérables, brengen De Verstrooiers dit seizoen een nieuwe originele musical produktie.

Deze voorstelling is gebaseerd op het blijspel “Je kunt het toch niet meenemen” een zeer bekend en vaak gespeeld blijspel van George Kaufmann en Moss Hart, gebaseerd op de film “You can’t take it with you”.

Het geheel speelt zich af in New York, rond 1930. De familie Sycamore leeft het leven zoals zij dat willen, wars van conventie en gevestigde orde. Hun huis staat open voor iedereen, welke “paradijsvogel” dan ook.

Het bijzondere van deze voorstelling is, dat het door regisseur Karel Kunne is bewerkt tot een musicalversie met speciaal voor deze produktie gecomponeerde muziek door Hans Barkel, componist en arrangeur van SNOR.

De muzikale leiding is in handen van Hans van Roest.

Het wordt een avond vol humor en dans, om heerlijk bij weg te mijmeren over de relativiteit van het leven, per slot van rekening:

“Je kunt het toch niet meenemen”.

Over de site

Theatergroep De Verstrooiers uit Enschede houdt u op de hoogte via deze website. U vindt hier impressies van onze voorstellingen in woord en beeld en natuurlijk altijd het laatste nieuws.
Wij wensen u veel plezier bij uw kennismaking met Theatergroep De Verstrooiers!

Een selectie van foto’s
dsc_0090 dsc2902_0 les-miserables-8 dsc_4339 dsc2892_0 headslice7 les-miserables-31 dsc2934_0 les-miserables-de-verstrooiers-0061 dsc2925_0